Våra tjänster

Administration

Utöver vad som ingår under bokföring kan Zen24 även sköta din företagsadministration genom onlineattestering. Detta inbegriper beredning av dokument och kontrakt för myndigheter och externa aktörer.

Affärsutveckling

Utöver de tjänster som normalt utförs av en bokföringsfirma så kan vi även bidra med affärsutveckling i form av business och sales coaching, samt förmedla investerarkontakter, detta ingår bland annat i vårt startup-paket.

Arkivering

Vi samarbetar med Zentralen för att säkert och på ett smidigt sätt arkivera din bokföring. Genom att låta oss sköta arkivering slipper du de utrymmesproblem som du har om du väljer att arkivera själv.

Bokföring

Att ha en korrekt bokföring skall inte vara för dyrt och du skall känna att du kan lita på din leverantör. Vi hjälper företag med deras löpande bokföring, bokslut, redovisning m.m.

Bokslut

Bokslut är en sammanställning av bokföringen under en viss period, exempelvis årsvis eller kvartalsvis, som inte är offentligt. Vi utför bokslutsarbete för alla typer av företag.

Deklaration

Behöver du hjälp med din deklaration? Våren är ofta en hektisk tid för många företagare. Genom att låta oss sköta din deklaration kan du frigöra mer tid åt att få en bra start på året för din kärnverksamhet.

Fakturaskanning

Zen24 erbjuder ett smidigt sätt att betala leverantörsfakturor genom att i kombination med posthantering skanna in alla fakturor och låta dig attestera genom en attestkedja online.

Lönehantering

Du gör löpande bokföring men inte lönehantering? Att bara få hjälp med lönehantering är inte så vanligt men det händer och vi kan givetvis hjälpa dig med detta specifika behov.

Posthantering

Med posthanteringspaketet kan du slippa all eller del av din post i pappersform. Du kommer kunna ägna mer tid åt din affärsidé och det som skapar affärer och inkomst.

On-Boarding

01

Klientsamtal

Efter att ni tagit kontakt med oss och visat intresse så ringer vi upp för ett kort samtal angående ditt behov, alternativt ber om information över mejl.

02

Inkörningsperiod

Om du vill ha rörligt pris kan vi sätta igång direkt. Är du mer intresserad av ett fastpris så börjar vi med tre månaders inkörning då vi fastställer ett passande fastpris.

03

Prisavtal

När vi fastställt ett bra fastpris som vi kommit överens om med dig så tecknar vi ett avtal, därefter kommer ditt företag drivas med total "zen", 24 timmar om dygnet, året runt.