Om

Zen24

Bokföring i molnet

Den digitala bokföringsfirman för dig som vill driva ditt företag i 100% "zen"

Zen24 digital bokföring

Våra kunder spenderar mer tid i motljus

Vår erfarenhet visar att de företagare som blir kunder hos oss spenderar 100% mer tid i motljus jämfört med företagare som arbetar med traditionella bokföringsfirmor. Zen24 har ett helhetskoncept som går ut på att du som företagare ska få mer glädje i arbetet.

Zen24 digital bokföring

Tar du med dig jobbet överallt?

Då bör du även göra detsamma med din bokföringsfirma. Vi på Zen24 har byggt hela vår affärsidé och verksamhet på att göra bokföring så smidig som möjligt. Med vårat eget posthanteringssystem så kan du leva ut drömmen som 'digital nomad' på riktigt.

Zen24 digital bokföring

Bokföring är jättetråkigt

Men det tycker inte vi på Zen24. Om du håller med om påståendet ovan så är ditt liv som kund hos oss på väg att förändras. Med vår digitala bokföring så betalar du inte enbart för en bokföringstjänst, du köper även dig själv mer livskvalité och arbetsro.

Våra talanger

Zen24 grundades 2013 i Göteborg och har sedan dess byggt upp ett kompetent team av bokföringskonsulter som arbetar i nära kontakt med våra kunder. Vår företagskultur präglas av öppenhet och fokus på att få jobbet gjort och samtidigt ge våra kunder så mycket tid över till sin kärnverksamhet som möjligt. Ursprungligen var Zen24 beläget i ett kontor i centrala Göteborg, där många av våra kunder är baserade. Sedan 2018 har vi flyttat vårt huvudkontor till Sliema i Malta och vårt team arbetar på distans från olika orter inom EU. Då vi har en hög grad av digitalisering inom Zen24 har vi funnit att detta är en mycket fördelaktig företagsstruktur som också gjort att vi kan erbjuda marknadens bästa priser. Detta system gör även att vi kan vara flexibla med den tid då vi kommunicerar med våra kunder genom att vara tillgängliga utanför vanliga kontorstider och till och med under svenska helgdagar. Vårt team består av 100% entusiasm!

Bokföring
%
Affärsutveckling
%
Gött mos
%
Zen24 digital bokföring

Glenn

Kundtjänstrobot

Therese Hellström Zen24

Therese Hellström

Redovisningskonsult

Katarzyna Salapa Zen24

Katarzyna Salapa

Redovisningskonsult

Återkommande frågor